Eerlijk eten

La Tavola houdt van (h)eerlijk. Heerlijk biologisch Italiaans eten en eerlijke ingrediënten. Wij vinden dat eten alleen maar écht lekker kan zijn als de ingrediënten vers zijn en er zorg en liefde aan wordt besteed.

La Tavola is doordrongen van de Italiaanse ‘essenza’, van de Italiaanse ’spingere’ om met de mooiste, meest verse en eerlijke ingrediënten simpele, maar heerlijk smaakvolle gerechten te maken. Met eerlijk bedoelen we 100% genvrij, geteeld zónder gebruik van kunstmest of hormonen, zónder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en met respect voor dieren. Wij werken met de beste leveranciers, die garant staan voor de kwaliteit waar wij mee willen koken.

Elke La Tavola cucina wordt gerund door een officiële ‘Pizzaiola’ die zijn of haar opleiding heeft gevolgd bij Basilico Pizza Academy in Florence. Florence ligt in het prachtige Toscane waar de Italiaanse levenslust rijkelijke stroomt  en de passie voor lekker eten meer dan aanwezig is. In navolging van de Italiaanse passie voor lekker eten maken wij onze sauzen en pizzadeegwaren elke dag vers om de kwaliteit zoveel mogelijk te garanderen. Het pizzadeeg wordt volgens het beroemde ‘Basilico recept’ elke dag vers gemaakt en moet 48 uur rijzen voor gebruik. Daarom zijn de La Tavola pizza’s licht verteerbaar, krokant met een super dunne bodem. Kom proeven, u bent van harte welkom.