Over La Tavola

“La dolce vita inizia con gli amici, ottimo cibo e una tavola lungo” -Je vindt het zoete leven aan een lange tafel en in gezelschap van vrienden en lekker eten - In Italië, daar vind je la dolce vita, met rap sprekende en veelvuldig handgebarende levenslustige mensen.

Met een passie voor het leven en voor eten. Zo kennen we Italië en zo is het werkelijk. Als je ooit op vakantie in Italië bent geweest, dan weet je welke belangrijke rol eten in het Italiaanse leven speelt. Dan is duidelijk dat temperamentvol en passie niet synoniem zijn voor complex en moeilijk, maar juist voor simpel en mooi.
 

Onze kennismaking met de Italiaanse keuken heeft een bepaalde bewondering gebracht. Bewondering voor gerechten die niet alleen mooi, smaakvol en heerlijk zijn maar waarvan de receptuur vaak eenvoudig is. Weinig verschillende ingrediënten, maar altijd van hoge kwaliteit. Vers, puur, eerlijk en , vaak, van lokale boeren of zelfs van eigen grond. (Wist u trouwens dat veel Italiaanse gezinnen cottage di estate hebben? waar ze zelf groenten kweken en soms zelfs een varken of koe houden?.

Sla de recepturen van de echte Italiaanse gerechten er maar op na: met een prachtige verse aubergine, goede olijfolie, een verse teen knoflook en wat room maken de Italianen een heerlijke saus die mooiprachtig aan de penne hangt en die er met wat basilicum als garnering prachtig uitziet. En dat, dat vindt u ook bij La Tavola.

U kunt bij ons in de open keuken, het hart van iedere La Tavola cucina zelf zien hoe de koks de pasta’s, pizza’s en dolci dagelijks vers maken. Het pizzadeeg, onze sauzen, alle dressings en de pesto en dolce’s zijn huisgemaakt en alleen van de beste ingrediënten. Iedere La Tavola cucina werkt met dezelfde kwaliteit producten.  La Tavola heeft een centrale keuken en van daaruit bevoorraden wij al onze cucina’s.

De mensen van La Tavola bereiden deze eerlijke en heerlijke Italiaanse gerechten voor u. U kiest, u vraagt, u zoekt uit en wij maken alles vers voor u klaar. Geen anonieme pasta’s of pizza’s, maar ambachtelijk gemak.

Kortom, La Tavola staat voor Italiaanse passie, pure Italiaanse gerechten en eerlijke kwaliteit.La Tavola staat open voor uw mening. Kom proeven! Wij horen graag wat u van onze gerechten en service vindt. U vindt ons iin onze cucina’s, via e- mail en op Face